Bámulatos műgyanta padló

Műgyanta

Ha még nincs ebben tapasztalatod, akkor most írok a talán egyik legpraktikusabb padlóburkolat típusról, a műgyanta padlóról.
Jól megszokott felhasználási helyei az ipari csarnokok, gyárépületek, azonban manapság egyre gyakrabban kerül felhasználásra lakossági épületekben is. És itt nem csupán a garázsokról vagy otthoni műhelyekről beszélünk. Lehet az akár egy lakóépület, iroda, vagy épp a lakóterünk, így a nappali is.
A műgyanta padló a hagyományos ragasztókkal és kötőanyagokkal ellentétben nem az oldószer elpárolgásával köt meg, hanem kémiai reakció által. Ennek köszönhetően kifejezetten gyorsan elkészül, hosszú az élettartama, és később egyszerűen javítható vagy felújítható.
Mivel teljesen összefüggő hézagmentes, így a fugák koszolódásával sem kell számolni, így könnyen tisztán tartható.
Ott is jó megoldás egy műgyanta padló, ahol fontos, hogy pormentes legyen a hely, így nem kell a beton padlóknál tapasztalható porral sem vesződni. Illetve még egy fontos tulajdonsága, hogy nem ázik át, jól ellenáll vegyi anyagoknak, így olyan helyen, ahol fel kell fogni az esetleg kiömlő olajat, vagy más vegyi anyagokat, ott is megfelelő padlóburkolat lehet.

Megosztás