Nyári esküvő

Eljegyzési gyűrű

Az esküvőt a legtöbb pár hónapokon át tervezi, szervezi, hogy minden tökéles lehessen. És legtöbben nyárra időzítik ezt az eseményt, de nézzük csak mi ennek az oka.

Kezdjük az időjárással. Nos igen, esőben esküvőt tartani nem a legjobb érzés, így a legkevésbé borongós évszak, a nyár lehet ebből a szempontból a jó választás.

A nyár azért is jó, mert nem kell még kabát is. Gondolj csak bele, milyen macerás egy szép menyasszonyi ruhára rávenni egy kabátot. Begyűrődik alatta a ruha, ráadásul takarja is azt. Nem túl szerencsés.

Aztán van még egy olyan oka is a nyárra időzített esküvőknek, hogy legtöbben az eljegyzést illetve a leánykérést karácsonyra ütemezik, és ezt követően fél év alatt kényelmesen megszervezhető egy esküvő - épp nyárra. A Karácsony, a szeretet ünnepe igen közkedvelt, hogy az ujjakra kerüljenek a karikagyűrűk. Talán ezért is várja minden pár annyira a karácsonyt.

Szóval a nyár több szempontból is ideális lehet az esküvőre, így jobb, ha a menő esküvői helyszíneket már időben lefoglaljátok magatoknak!

Megosztás